maanantai 18. helmikuuta 2019

Viimeisiä piinapäiviä

Toissa perjantaina siis siirrettiin tavara ja testin saa tehdä torstaina eli muutama päivä vielä. Alkio asetettiin paikallaan mielestäni paljon tarkemmin kuin julkisella puolella tähän saakka. Siirtoon käytettiin aikaa, etsittiin parasta paikkaa. Aika on mennyt kokonaisuutena tosi nopeasti eikä ole kerinnyt asiaa oikein edes miettimään, paitsi tänään. Jo muutaman päivän on tavallaan pyörryttänyt, tänään illasta on pyörryttänyt enemmänkin. Parhaiten olotilaa kuvaa englannin sana lightheaded. Haluaisin tehdä testin juuri nyt ,vaikka tajuan, että jos tämä pyörrytys johtuu siitä mitä luulen niin sehän ei edes loppuisi mihinkään testin tekemiseen, aaarhg! Normaalistikin minulla on matala verenpaine, mutta ei ikinä ole tällaiselta tuntunut.

Jos tästä ei tule mitään niin pakastimeen saatiin muistaakseni yhdeksän hyvän laatuista hedelmöittynyttä munasolua, joten ehkä niistä jollain tärppää jos ei tällä. Onneksi meillä on iso talo :D

Sain muuten lopulta kysyttyä myös maksusitoumuksen isältäni, hänelle kävi. Laskua odottelen, mutta lähettävät varmaan vasta testin jälkeen.

Muutama päivä vielä niin tiedetään, että jatketaanko odottamista vai lopetetaanko tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti