sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Liebster haaste

Sain jo syyskuussa Liebster haasteen Suunnittelemattomuuksissaankin -blogista. Kiitoksia paljon haasteesta, outoa ajatella, että joku lukee minun sepustuksiani. http://suunnittelemattomuuksissaankin.blogspot.fi Kertaalleen kysymyksiin jo vastailin, mutta ihana tegnologia tuli väliin ja kadotti vastaukset. Josko nyt uusi yritys. Olen tylsä enkä haasta ketään eteenpäin.

  1. Tärkein asia minkä olet oppinut blogitaipaleesi aikana? Kirjoittaminen on mukavaa ja ennen kaikkea kirjoitan itselleni, purkaakseen oloani, tunteitani ja ajatuksiani. Kun kaiken pukee sanoiksi niin ymmärtää itsekin paremmin ja huomaa uusia asiota
  2. Mikä vuodenaika kuvaa sinua parhaiten? Tykkään kaikista enkä osaa sanoa mikä ns. kuvaisi minua parhaiten. Ehkä kuitenkin kevät kun kaikki herää eloon, paikallaan ei kerkiä olla ollenkaan.
  3. Mikä on unelma-ammattisi ja miksi? Lääkäri, diplomaatti, lakimies. Itsenäisiä ja vastuullisia ammatteja joissa voi vaikuttaa.
  4. Tunnetko olevasi erityisherkkä? Koen olevani herkkä, mutta en kuvailisi itseäni mitenkään erityisen herkäksi, kai.
  5. Linja-auto vai juna, miksi? Juna sillä linja-autolla olen matkustanut melkein kyllästymiseen saakka. Kummallakin pääsee yleensä perille.
  6. Oletko ulkoilmaihminen? Vaikka sohva on yllättävän kiva paikka tykkään silti enemmän olla ulkona ja luonnossa.
  7. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen? Ensimmäisen blogin aloitin kun olin vaihto-oppilaana, sillä pidin muut ajan tasalla missä mennään, niin ei kaikille tarvinnut kertoa samoja kuulumisa moneen kertaan.
  8. Ärsyttääkö sinua kirjoitusvirheet? Kyllä, olen pilkunviilaaja. Pienet virheet eivät haittaa, mutta esimerkiksi toistuvat yhdyssanavirheet pistävät silmään, ärsyttävät ja saavat epäilemään kirjoittajan osaamista/älykkyyttä.
  9. Jääkiekko vai jalkapallo? Ehdottomasti jääkiekko vaikken kummastakaan oikeasti perusta. Jääkiekossa kuitenkin tapahtuu enemmän.
  10. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta sade? Syksyn ruska, kynttilät, sadepisaran kaunis muoto.
  11. Oletko onnellinen? Voin sanoa rehellisesti että olen aika onnellinen. Viimeksi riideltiin siemenistä, että niin syvällisiä meillä. Toki kaikkea voisi olla enemmän, asiat vielä paremmin, muutama kilo pois, hiukset paremmin ja se joku kasvamaan sisälleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti